Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Alblasserdam

Bouwbedrijf nodig in regio Alblasserdam om u dromen uit te laten komen?

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtige glas in lood ramen in uw pand nabij Alblasserdam? En zoekt u hier een bouwbedrijf voor? Voor een prachtige badkamer? Of is uw toilet nodig aan vervanging toe? Hubèr bouwbedrijf maakt van al uw dromen werkelijkheid in Alblasserdam en omgeving. Wanneer u bouwwerkzaamheden door bouwbedrijf Hubèr bij u in Alblasserdam, dan bent u verzekerd van vakbekwame en gedreven medewerkers. Wij beschikken over gespecialiseerde vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn. Van werkvoorbereiding tot uitvoerig, van renovatie tot oplevering, Hubèr bouw is in Alblasserdam en omgeving bekend met alle facetten van het vak. Als wij te werk gaan houden wij altijd rekening met mens en milieu. Dit doen wij door zo min mogelijk overlast te creëren en realiseren wij uw bouwproject binnen vastgestelde tijd.

Bouwbedrijf Hubèr is onderscheidend in vakmanschap en ervaring vlakbij Alblasserdam

Doordat Hubèr bouwbedrijf sinds 1992 al werkzaam in het vak is nabij Alblasserdam, kunnen wij ons onderscheiden met ervaring en vakmanschap. Wilt u een nieuwe indeling van uw huis, keuken, kast of badkamer? Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beheersen de kwaliteiten om alles zo goed mogelijk voor u uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject is bij Hubèr bouwbedrijf in Alblasserdam en omgeving altijd in goede handen.

Specialisaties van Hubèr bouwbedrijf in de regio Alblasserdam

Bouwbedrijf Hubèr is werkzaam in de omgeving van Alblasserdam met specialisaties:

  • Projectontwikkeling
  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Onderhoud
  • Verbouw

Ongetwijfeld alle onderhoudsklussen, van klein tot groot.

Bouwbedrijf in regio Alblasserdam voor uw renovatie of restauratie

Bouwprojecten in de buurt van Alblasserdam gebouwd door Hubèr bouwbedrijf zijn te herkennen aan de details. Bij renovatie of restauratiewerk is behoud van de authentieke onderdelen voor ons van belang. Onze vakmensen houden daar rekening mee en werken precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt om uw persoonlijke mening gevraagd, zodat u niet voor verassingen komt te staan..

Wat mag u verwachten van ons bouwbedrijf in de buurt van Alblasserdam?

Bouwbedrijf Hubèr nabij Alblasserdam staat garant voor kwaliteit. Kiest u ervoor om met ons samen te werken? Dan maken wij heldere afspraken en een planning. Daarnaast zijn wij scherp van prijzen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wilt u weten wat bouwbedrijf Hubèr voor u kunt betekenen in de buurt van Alblasserdam? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Alblasserdam voor onderhoud en renovatie