Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Ammerstol

Bouwbedrijf in regio Ammerstol met vakbekwame en gedreven medewerkers

Bouwbedrijf Hubèr laat gegarandeerd al uw bouwwerkzaamheden in Ammerstol en omgeving uitvoeren door vakbekwame en gedreven medewerkers. Altijd al gedroomd van prachtige glas in lood ramen in uw pand nabij Ammerstol? Wenst u een prachtige badkamer? Of is uw toilet nodig aan vervanging toe? Hubèr bouwbedrijf maakt van uw dromen werkelijkheid in de buurt van Ammerstol. Wij beschikken over verschillende vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn. Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van renovatie tot oplevering, Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Ammerstol is bekend met alle facetten van het vak. Tijdens het bouwproces houden wij altijd rekening met mens en milieu. Met zo min mogelijk overlast realiseren wij uw bouwproject binnen vastgestelde tijd.

Vakmanschap en ervaring sinds 1992 van ons bouwbedrijf vlakbij Ammerstol

Doordat Hubèr bouwbedrijf al sinds 1992 werkzaam is in de buurt van Ammerstol kunnen wij ons onderscheiden met vakmanschap en ervaring. Een nieuwe indeling van uw huis, kast, keuken of badkamer? Onze goed opgeleide medewerkers beheersen de kwaliteiten om alles zo goed mogelijk voor u uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject is bij Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Ammerstol altijd in goede handen.

Voor welke projecten kunt u terecht bij Hubèr bouwbedrijf in de regio Ammerstol?

Hubèr bouwbedrijf is werkzaam in de buurt van Ammerstol met specialisaties:

  • Verbouw
  • Onderhoud
  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Projectontwikkeling

Sowieso alle onderhoudsklussen, van klein tot groot.

Bouwprojecten van Bouwbedrijf Hubèr in regio Ammerstol herkent u aan de details

Bouwprojecten van Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Ammerstol zijn te herkennen aan de details. Bij restauratie of renovatiewerk is behoud van de authentieke onderdelen van belang. Onze vakmensen houden daar rekening mee en werken precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt om uw mening gevraagd zodat u nooit voor verassingen komt te staan..

Ons bouwbedrijf staat garant voor kwaliteit bij u in Ammerstol en omgeving

Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Ammerstol staat garant voor kwaliteit. Wanneer u kiest om met ons samen te werken maken wij heldere afspraken en een planning. Daarnaast is Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Ammerstol scherp met prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat Hubèr bouwbedrijf voor u kan betekenen in de buurt van Ammerstol? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Ammerstol voor onderhoud en renovatie