Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Herkingen

Bouwbedrijf in regio Herkingen voor onderhoud en renovatie

Droomt u van prachtige glas in lood ramen voor uw woning in de buurt Hillegom? En bent u opzoek naar een bouwbedrijf die dat voor u kan betekenen? Voor misschien een nieuwe prachtige badkamer? Of heeft u een toilet dat nodig aan vervanging toe is? Bouwbedrijf Hubèr maakt van uw droom werkelijkheid nabij Hillegom. Kiest u voor bouwwerkzaamheden door bouwbedrijf Hubèr bij u in Hillegom? Dan bent u verzekerd van vakbekwame en gedreven medewerkers. Ons bedrijf bestaat uit gespecialiseerde vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn.

Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van renovatie tot oplevering, Hubèr bouwbedrijf is in de buurt van Hillegom met alle facetten van het vak. Wanneer wij te werk gaan houden wij zoveel mogelijk rekening met mens en milieu. Doormiddel van zo min mogelijk overlast, realiseren wij uw bouwproject binnen afgesproken tijd.  

Vakmanschap en ervaring van ons bouwbedrijf vlakbij Herkingen

Doordat Hubèr bouwbedrijf al sinds 1992 werkzaam is in de buurt van Herkingen kunnen wij ons onderscheiden met vakmanschap en ervaring. Een nieuwe indeling van uw huis, kast, keuken of badkamer? Onze goed opgeleide medewerkers beheersen de kwaliteiten om alles zo goed mogelijk voor u uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject is bij Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Herkingen altijd in goede handen.

Projecten van ons bouwbedrijf in de regio Herkingen

Bouwbedrijf Hubèr is werkzaam in de omgeving van Hillegom met de volgende specialisaties:

  • Onderhoud
  • Woningbouw
  • Projectontwikkeling
  • Verbouw
  • Utiliteitsbouw

Ongetwijfeld alle onderhoudsklussen, van klein tot groot.

Bouwbedrijf in regio Herkingen met oog voor detail

Bouwprojecten uitgevoerd door Hubèr bouwbedrijf in Hillegom kunt u herkennen aan de details. Bij renovatie en restauratie is behoud en onderhoud van authentieke onderdelen voor ons van belang. Onze vakmensen houden hier rekening mee en klaren de klus precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt u gelijk op de hoogte gebracht en om uw mening gevraagd, zo komt u nooit voor verassingen te staan..

Heldere afspraken tussen ons bouwbedrijf en u in Herkingen

Bouwbedrijf Hubèr nabij Hillegom staat garant voor kwaliteit. Kiest u ervoor om met ons samen te werken? Dan maken wij heldere afspraken en een planning. Wij garanderen u scherpe prijzen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wilt u weten wat bouwbedrijf Hubèr voor u kunt betekenen in de buurt van Hillegom? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Herkingen voor onderhoud en renovatie