Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Katwijk aan Zee

Bouwbedrijf in regio Katwijk aan Zee voor onderhoud en renovatie

Droomt u van prachtige glas in lood ramen voor uw woning in de buurt Katwijk aan Zee? En bent u opzoek naar een bouwbedrijf die dat voor u kan betekenen? Voor misschien een nieuwe prachtige badkamer? Of heeft u een toilet dat nodig aan vervanging toe is? Bouwbedrijf Hubèr maakt van uw droom werkelijkheid nabij Katwijk aan Zee. Kiest u voor bouwwerkzaamheden door bouwbedrijf Hubèr bij u in Katwijk aan Zee? Dan bent u verzekerd van vakbekwame en gedreven medewerkers. Ons bedrijf bestaat uit gespecialiseerde vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn.

Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van renovatie tot oplevering, Hubèr bouwbedrijf is in de buurt van Katwijk aan Zee met alle facetten van het vak. Wanneer wij te werk gaan houden wij zoveel mogelijk rekening met mens en milieu. Doormiddel van zo min mogelijk overlast, realiseren wij uw bouwproject binnen afgesproken tijd.  

Vakmanschap en ervaring van ons bouwbedrijf vlakbij Katwijk aan Zee

Sinds 1992 is bouwbedrijf Hubèr werkzaam in het van nabij Katwijk aan Zee, wij onderscheiden ons van de rest door onze jaren ervaring en vakmanschap. Een nieuwe indeling in uw huis, kast, keuken of badkamer? De medewerkers van bouwbedrijf Hubèr zijn goed opgeleid en beheersen de kwaliteiten om het bouwproject zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject kunt u aan ons in Katwijk aan Zee en omgeving volledig toe vertrouwen.

Projecten van ons bouwbedrijf in de regio Katwijk aan Zee

Bouwbedrijf Hubèr is werkzaam in de omgeving van Katwijk aan Zee met de volgende specialisaties:

  • Onderhoud
  • Woningbouw
  • Projectontwikkeling
  • Verbouw
  • Utiliteitsbouw

Ongetwijfeld alle onderhoudsklussen, van klein tot groot.

Bouwbedrijf in regio Katwijk aan Zee met oog voor detail

Bouwprojecten uitgevoerd door Hubèr bouwbedrijf in Katwijk aan Zee kunt u herkennen aan de details. Bij renovatie en restauratie is behoud en onderhoud van authentieke onderdelen voor ons van belang. Onze vakmensen houden hier rekening mee en klaren de klus precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt u gelijk op de hoogte gebracht en om uw mening gevraagd, zo komt u nooit voor verassingen te staan..

Heldere afspraken tussen ons bouwbedrijf en u in Katwijk aan Zee

Bouwbedrijf Hubèr nabij Katwijk aan Zee staat garant voor kwaliteit. Kiest u ervoor om met ons samen te werken? Dan maken wij heldere afspraken en een planning. Wij garanderen u scherpe prijzen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of wilt u weten wat bouwbedrijf Hubèr voor u kunt betekenen in de buurt van Katwijk aan Zee? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Katwijk aan Zee voor onderhoud en renovatie