Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Leiden

Hubèr Bouw hét bouwbedrijf in de regio van Leiden voor onderhoud en renovatie!

Altijd al gedroomd van prachtige glas in lood ramen in uw pand nabij Leiden? Wenst u een prachtige badkamer? Of is uw toilet nodig aan vervanging toe? Hubèr bouwbedrijf maakt van uw dromen werkelijkheid in de buurt van Leiden. Wanneer u bouwwerkzaamheden laat uitvoeren door Hubèr bouwbedrijf bij u in Leiden bent u verzekerd van vakbekwame en gedreven medewerkers. Wij beschikken over verschillende vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn. Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van renovatie tot oplevering, Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Leiden is bekend met alle facetten van het vak. Tijdens het bouwproces houden wij altijd rekening met mens en milieu. Met zo min mogelijk overlast realiseren wij uw bouwproject binnen vastgestelde tijd bij ons bouwbedrijf.

Van voorbereiding tot oplevering is Bouwbedrijf Hubèr uw partner voor de klus!

Doordat Hubèr bouwbedrijf al sinds 1992 werkzaam is in de buurt van Leiden kunnen wij ons onderscheiden met vakmanschap en ervaring. Een nieuwe indeling van uw huis, kast, keuken of badkamer? Onze goed opgeleide medewerkers beheersen de kwaliteiten om alles zo goed mogelijk voor u uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject is bij Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Leiden altijd in goede handen.

Gespecialiseerd bouwbedrijf voor zowel de zakelijke als particuliere markt in Leiden en omgeving

Hubèr bouwbedrijf is werkzaam in de buurt van Leiden met specialisaties:

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Projectontwikkeling
  • Verbouw
  • Onderhoud

Sowieso alle onderhoudsklussen bij Hubèr bouwbedrijf, van klein tot groot.

Projecten van Bouwbedrijf Hubèr uit de buurt van Leiden herkent u aan de details

Bouwprojecten van Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Leiden zijn te herkennen aan de details. Bij restauratie of renovatiewerk is behoud van de authentieke onderdelen van belang. Onze vakmensen houden daar rekening mee en werken precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt om uw mening gevraagd zodat u nooit voor verassingen komt te staan bij ons bouwbedrijf.

Heldere afspraken en scherpe prijzen, dat mag u verwachten van ons bouwbedrijf

Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Leiden staat garant voor kwaliteit. Wanneer u kiest om met ons samen te werken maken wij heldere afspraken en een planning. Daarnaast is Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Leiden scherp met prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat Hubèr bouwbedrijf voor u kan betekenen in de buurt van Leiden? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij ons bouwbedrijf.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Leiden voor onderhoud en renovatie