slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

slide5

Badkamer en toilet

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Oegstgeest

Bouwbedrijf in regio Oegstgeest voor onderhoud en renovatie

Altijd al gedroomd van prachtige glas in lood ramen in uw pand nabij Oegstgeest? Wenst u een prachtige badkamer? Of is uw toilet nodig aan vervanging toe? Huber bouwbedrijf maakt van uw dromen werkelijkheid in de buurt van Oegstgeest. Wanneer u bouwwerkzaamheden laat uitvoeren door Huber bouwbedrijf bij u in Oegstgeest bent u verzekerd van vakbekwame en gedreven medewerkers. Wij beschikken over verschillende vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn. Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van renovatie tot oplevering, Huber bouwbedrijf in de buurt van Oegstgeest is bekend met alle facetten van het vak. Tijdens het bouwproces houden wij altijd rekening met mens en milieu. Met zo min mogelijk overlast realiseren wij uw bouwproject binnen vastgestelde tijd.

Vakmanschap en ervaring van ons bouwbedrijf vlakbij Oegstgeest

Doordat Huber bouwbedrijf al sinds 1992 werkzaam is in de buurt van Oegstgeest kunnen wij ons onderscheiden met vakmanschap en ervaring. Een nieuwe indeling van uw huis, kast, keuken of badkamer? Onze goed opgeleide medewerkers beheersen de kwaliteiten om alles zo goed mogelijk voor u uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject is bij Huber bouwbedrijf in de buurt van Oegstgeest altijd in goede handen.

Projecten van ons bouwbedrijf in de regio Oegstgeest

Huber bouwbedrijf is werkzaam in de buurt van Oegstgeest met specialisaties:

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Projectontwikkeling
  • Verbouw
  • Onderhoud

Sowieso alle onderhoudsklussen, van klein tot groot.

Bouwbedrijf in regio Oegstgeest met oog voor detail

Bouwprojecten van Huber bouwbedrijf in de buurt van Oegstgeest zijn te herkennen aan de details. Bij restauratie of renovatiewerk is behoud van de authentieke onderdelen van belang. Onze vakmensen houden daar rekening mee en werken precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt om uw mening gevraagd zodat u nooit voor verassingen komt te staan..

Heldere afspraken tussen ons bouwbedrijf en u in Oegstgeest

Huber bouwbedrijf in de buurt van Oegstgeest staat garant voor kwaliteit. Wanneer u kiest om met ons samen te werken maken wij heldere afspraken en een planning. Daarnaast is Huber bouwbedrijf in de buurt van Oegstgeest scherp met prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat Huber bouwbedrijf voor u kan betekenen in de buurt van Oegstgeest? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Oegstgeest voor onderhoud en renovatie
Laat uw reactie achter

PROJECTEN