Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Voorschoten

Bouwbedrijf in regio Voorschoten voor onderhoud en renovatie

Altijd al gedroomd van prachtige glas in lood ramen in uw pand nabij Voorschoten? Wenst u een prachtige badkamer? Of is uw toilet nodig aan vervanging toe? Hubèr bouwbedrijf maakt van uw dromen werkelijkheid in de buurt van Voorschoten. Wanneer u bouwwerkzaamheden laat uitvoeren door Hubèr bouwbedrijf bij u in Voorschoten bent u verzekerd van vakbekwame en gedreven medewerkers. Wij beschikken over verschillende vakmannen die stuk voor stuk in hun eigen specialisatie werkzaam zijn. Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van renovatie tot oplevering, Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Voorschoten is bekend met alle facetten van het vak. Tijdens het bouwproces houden wij altijd rekening met mens en milieu. Met zo min mogelijk overlast realiseren wij uw bouwproject binnen vastgestelde tijd.

Vakmanschap en ervaring van ons bouwbedrijf vlakbij Voorschoten

Doordat Hubèr bouwbedrijf al sinds 1992 werkzaam is in de buurt van Voorschoten kunnen wij ons onderscheiden met vakmanschap en ervaring. Een nieuwe indeling van uw huis, kast, keuken of badkamer? Onze goed opgeleide medewerkers beheersen de kwaliteiten om alles zo goed mogelijk voor u uit te kunnen voeren. Van voorbereiding tot oplevering, uw bouwproject is bij Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Voorschoten altijd in goede handen.

Projecten van ons bouwbedrijf in de regio Voorschoten

Hubèr bouwbedrijf is werkzaam in de buurt van Voorschoten met specialisaties:

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Projectontwikkeling
  • Verbouw
  • Onderhoud

Sowieso alle onderhoudsklussen, van klein tot groot.

Bouwbedrijf in regio Voorschoten met oog voor detail

Bouwprojecten van Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Voorschoten zijn te herkennen aan de details. Bij restauratie of renovatiewerk is behoud van de authentieke onderdelen van belang. Onze vakmensen houden daar rekening mee en werken precies volgens uw wensen. Bij onverwachte situaties wordt om uw mening gevraagd zodat u nooit voor verassingen komt te staan..

Heldere afspraken tussen ons bouwbedrijf en u in Voorschoten

Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Voorschoten staat garant voor kwaliteit. Wanneer u kiest om met ons samen te werken maken wij heldere afspraken en een planning. Daarnaast is Hubèr bouwbedrijf in de buurt van Voorschoten scherp met prijzen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u weten wat Hubèr bouwbedrijf voor u kan betekenen in de buurt van Voorschoten? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Bouwbedrijf in regio Voorschoten voor onderhoud en renovatie