Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Glas in lood

Glas in lood in uw woning verzorgd door Hubèr Bouw

Bent u een echte liefhebber van glas in lood? Altijd al glas in lood ramen willen hebben? Woont u in een nieuwbouw woning? Want of het nu gaat om een nieuwbouw woning of een oude woning, wij realiseren graag glas in lood op de door u gewenste plekken.

Glas in Lood kan ook in isolerende ramen

Glas in lood is allang niet meer wat het is geweest. Door gebruik te maken van moderne technieken en materialen heeft glas in lood moderne en goede eigenschappen. Vandaag de dag kan glas in lood zelfs in goed isolerende ramen verwerkt worden. Bent u benieuwd welke diensten wij kunnen leveren op het gebied van glas in lood? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website.

Hubèr is specialist in glas in lood

Wij kunnen glas in lood maken, restaureren, verwerken en realiseren. Geef meer sfeer aan uw woning en kies voor glas in lood. Het gekleurde licht creëert een speciale warmte. Vandaag de dag wordt glas in lood niet alleen meer gebruikt in kerken en herenhuizen. Ook in uw moderne woning kunnen wij glas in lood toepassen. Genieten van mooie kleuren en fris licht? Kies dan voor glas in lood ramen en maak een afspraak met het team van Hubèr Bouw. Hubèr heeft de afgelopen jaren mooie projecten afgerond tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Hieronder ziet u foto's van het werk. Heeft u ook interesse in glas-in-lood of moet uw bestaande glas-in-lood vervangen worden? Neem vrijblijvend contact met Hubèr op voor informatie, advies etc.

Maak a.u.b. uw keuze:

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Glas in lood laten plaatsen?