Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Oud-Beijerland

Dé glas in lood expert van Oud-Beijerland en omgeving

Altijd al gedroomd van prachtige glas in lood ramen in uw woning in de buurt van Oud-Beijerland? Of heeft u al glas in lood ramen in de buurt van Oud-Beijerland, maar zijn deze nodig aan vervanging toe? Neem dan contact op met Hubèr Bouw. Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf in de buurt van Oud-Beijerland dat gespecialiseerd is in:

  • Het maken van glas in lood
  • De restauratie van glas in lood
  • Het maken van nieuwe ontwerpen
  • Het verwerken van glas in lood in isolerende ramen
  • Het realiseren van uw eigen glas-in-loodontwerp

Er is niets dat meer sfeer geeft aan een interieurs als glas in lood. Al het werk van Hubèr Bouw wordt met passie op ambachtelijke wijze gemaakt. Bent u benieuwd naar de uniekheid van het glas in lood dat wij vervaardigen in de buurt van Oud-Beijerland? Neem contact met ons op.

Waarom glas in lood laten plaatsen in Oud-Beijerland?

Het gekleurde licht creëert een speciale warmte. Vandaag de dag wordt glas in lood niet alleen meer gebruikt in kerken en herenhuizen. Wanneer u wilt genieten van warme, verschillende kleuren in uw woning is Hubèr Bouw uw partner. Wij hebben in de afgelopen jaren veel glas in lood projecten gerealiseerd in Oud-Beijerland en omgeving. Graag staan wij ook voor u klaar.

Reparatie en restauratie van glas in lood bij u in Oud-Beijerland

Bent u al in het bezit van glas in lood ramen in uw woning in de buurt van Oud-Beijerland? Zijn deze tot uw grote spijt beschadigd of gebroken? Oude glas-in-loodramen kunnen worden gerepareerd of gerestaureerd door het ervaren en deskundige team van Hubee Bouw. Ons team doet dit geheel op ambachtelijke wijze zodat uw glas in lood ramen weer hersteld worden zoals ze voorheen waren.

Isolerende ramen met glas in lood bij u in Oud-Beijerland

Heeft u isolatieglas in uw woning in de buurt van Oud-Beijerland? Hubèr Bouw biedt de mogelijkheid om ook hierin glas in lood te kunnen verwerken. Zo heeft u twee in een: duurzaamheid en sfeer. Vrijwel elk ontwerp is daarbij mogelijk. Door onze creativiteit bent u verzekerd van jarenlang plezier.

Modernste technieken voor glas in lood voor u in Oud-Beijerland

Ondanks dat glas in lood wordt gezien als iets ambachtelijks maakt Hubèr Bouw gebruik van de nieuwste technieken en modernste materialen. Wij hebben voor elk glas in lood probleem in de buurt van Oud-Beijerland een passende oplossing. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Wij staan graag voor u klaar met glas in lood in de buurt van Oud-Beijerland.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Glas in lood in Oud-Beijerland laten plaatsen