Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Sanitaire installaties

Sanitaire installaties voor meer comfort en luxe

Meer comfort in uw badkamer en toilet? Kwalitatief hoogwaardige sanitaire installaties dragen voor een groot deel bij aan luxe en comfort. Een badkamer wordt steeds meer gezien als een plek waar niet alleen gedoucht kan worden, maar ook heerlijk ontspannen na een drukke werkdag. Door de juiste sanitaire installaties te laten plaatsen kunt u hier optimaal van genieten.

Dagelijks actief in het installeren en monteren van sanitair

Het team van Hubèr Bouw is dagelijks actief in het installeren, leveren, monteren en renoveren van verschillende sanitaire installaties. Afhankelijk van uw wensen kunt u zelf een keuze maken uit vele soorten producten voor uw toilet en badkamer. Wij monteren en leveren alle sanitaire artikelen van diverse merken. Of het hierbij gaat om de plaatsing van een compleet nieuwe badkamer of de levering van een wc. Wij begeleiden u het gehele proces vakkundig, van begin tot eind.

Sanitaire installaties en meer bij Hubèr

Naast het plaatsen van deze sanitaire installaties verzorgen wij ook alle gas en waterleidingen, binnen en buiten riolering. Meer informatie? Een afspraak maken om uw wensen en de mogelijkheden voor sanitaire installaties te kunnen bespreken? Neem vrijblijvend contact op met het team van Hubèr Bouw. Hubèr heeft de afgelopen jaren mooie projecten afgerond tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Hieronder ziet u foto's van het werk. Heeft u ook interesse in glas-in-lood of moet uw bestaande glas-in-lood vervangen worden? Neem vrijblijvend contact met Hubèr op voor informatie, advies etc.

Maak a.u.b. uw keuze:

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Sanitaire installaties voor meer comfort en luxe