Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Benthuizen

Sanitaire installaties verzorgd in regio Benthuizen door Hubèr

Moet uw badkamer in de buurt van Benthuizen verbouwd worden? Is uw toilet nodig aan vervanging toe? Op het gebied van sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen houdt Hubèr Bouw zich bezig met:

  • Badkamer installatie
  • Toilet installatie
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Adviseren en installeren

Ook verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderhoud en service van sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen. Dus heeft u last van lekkage in uw badkamer? Werkt uw toilet niet meer goed? Het team van Hubèr Bouw staat graag voor u klaar in Benthuizen en omgeving.

Sanitair en loodgieterswerk in de regio Benthuizen

Hubèr Bouw verzorgt de realisatie van alle gas en waterleidingen, binnen en buiten riolering in zowel renovatiewerken als nieuwbouw. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen hebben wij een goede basis voor alle toegepaste installaties. Nadat u een ontwerp heeft uitgekozen kunnen onze vakkundige medewerkers de sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen realiseren. Hierbij staan uw wensen centraal.

Geldende normen en voorschriften voor sanitaire installaties in de regio Benthuizen

Wanneer u uw sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen laat verzorgen door Hubèr Bouw bent u verzekerd dat wij werken volgens de geldende normen en voorschriften. Wij monteren en leveren alle sanitaire artikelen van diverse merken. Of het hierbij gaat om de plaatsing van een compleet nieuwe badkamer of de levering van een wc. Wij begeleiden u het gehele proces vakkundig, van begin tot eind.

Uitstekende kwaliteit sanitaire installaties bij u in Benthuizen

Hubèr Bouw is gespecialiseerd in alles wat met leidingen te maken heeft en werkt in Benthuizen en omgeving. Alle sanitaire voorzieningen die door ons geïnstalleerd zijn kenmerken zich door hun uitstekende kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een lange glansbehoud, levensduur en stevigheid. Van een bubbelbad tot een douche, alle sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen is bij ons in goede handen.

Badkamer renoveren met nieuwe sanitaire installaties in Benthuizen

Wilt u uw badkamer of toilet renoveren in de buurt van Benthuizen? Ook daarin zijn wij gespecialiseerd. Het maakt niet uit of u een grote of kleine badkamer heeft, bespreek uw wensen met ons en wij realiseren ze direct. Maak voor sanitaire installaties in de buurt van Benthuizen direct een afspraak met Hubèr Bouw.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Sanitaire installaties verzorgd in regio Benthuizen door Hubèr