Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Timmerwerken

Timmerwerken laten verzorgen tijdens verbouwing van uw woning

Wilt u uw woning laten verbouwen? Op zoek naar een bedrijf dat timmerwerken voor u kan verzorgen? Schakel dan Hubèr Bouw in. Hubèr Bouw is al vele jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van timmerwerken en is u graag van dienst.

Ons stappenplan als wij de timmerwerken bij u verzorgen

Als wij timmerwerken mogen verzorgen gaan wij altijd volgens een vast stappenplan te werk. Ten eerste nodigen wij u uit voor een inventarisatiegesprek. Hierin bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en het budget. De plannen voor timmerwerken worden uitgewerkt in een heldere offerte zodat u zelf op de hoogte bent van de kosten. Ook de planning wordt uitvoerig met u besproken. Indien u het hier mee eens bent kunnen we starten met het uitvoeren van de timmerwerken. Dit verzorgen wij van A tot Z, met een minimum overlast voor de omgeving. Wij leveren ons werk binnen afgesproken termijn.

Timmerwerken volgens offerte en planning

Wilt u graag nieuwe ramen en deuren? Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Of wilt u een andere verbouwing laten verrichten? Neem contact op met Hubèr Bouw voor meer informatie over timmerwerken. Hubèr heeft de afgelopen jaren mooie projecten afgerond tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Op de website kuntu foto's bekijken van het werk. Heeft u ook interesse in glas-in-lood of moet uw bestaande glas-in-lood vervangen worden? Neem vrijblijvend contact met Hubèr op voor informatie, advies etc.

Maak a.u.b. uw keuze:

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Timmerwerken laten verzorgen tijdens verbouwing van uw woning