Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Giessenburg

Timmerwerken door Hubèr in regio Giessenburg voor zorgeloos genieten van uw woning

Wanneer u bouwplannen heeft, heeft u een vakkundig iemand nodig voor timmerwerken. Heeft u ideeën genoeg voor de verbouw van uw woning, maar zoekt u nog steeds iemand die het uit kan voeren bij u in de buurt van Giessenburg? Hubèr Bouw is uw aangewezen partner voor al uw timmerwerken in de buurt van Giessenburg. Ons ervaren en specialistisch team helpt u bij de hele verbouwing, van begin tot eind. Wij bieden timmerwerken in de buurt van Giessenburg met:

  • Kwaliteit
  • Deskundigheid
  • Snelle levertijd
  • Duidelijkheid

Ons motto is ook wel: afspraak is afspraak. Bij alle timmerwerken in de buurt van Giessenburg maken wij van te voren een heldere offerte en duidelijk schema zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Timmerwerken zoals ramen en deuren door Hubèr in regio Giessenburg

Timmerwerken in de buurt van Giessenburg op het gebied van ramen en deuren behoren tot de activiteiten van Hubèr Bouw. Wilt u uw oude ramen vervangen voor nieuwe draaikiepramen? Of wilt u uw buitendraaiende ramen vervangen voor klepramen. Alles is mogelijk. Bij timmerwerken in de buurt van Giessenburg houden wij altijd rekening met zowel de praktische aspecten als met de stijl en smaak van uw woning. Deuren behoren tot het visitekaartje van uw woning. Alle soorten deuren worden met precisie en zorg voor ons vervaardigd. Welke maat deur u ook nodig heeft, wij maken alle deuren volgens uw eigen idee.

Kozijnen timmerwerken door Hubèr in regio Giessenburg

Ook kozijnen behoren tot de timmerwerken die Hubèr Bouw kan uitvoeren in de buurt van Giessenburg. Alle kozijnen worden op maat getimmerd. U heeft zelf keuze uit:

  • Ramen
  • Deuren
  • Hang en sluitwerk

Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van de moderne materialen.

Advies op maat voor timmerwerken bij u in Giessenburg

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor timmerwerken in de buurt van Giessenburg? Maak dan een afspraak met Hubèr Bouw in de buurt van Giessenburg. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven daarbij vrijblijvend advies. Doordat wij producten van goede kwaliteit maken bieden wij u zekerheid van jaren zorgeloos genieten. Bekijk gerust onze website of informeer naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van timmerwerken in de buurt van Giessenburg.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Timmerwerken door Hubèr in regio Giessenburg voor zorgeloos genieten van uw woning