slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Zouterwoude

Verbouwingen bij u in Zouterwoude geheel naar uw wens uitgevoerd

Wilt u meer ruimte in uw huidige woning in de buurt van Zouterwoude zonder te hoeven verhuizen? Bent u net verhuisd en moet er nodig verbouwd worden? Voor alle verbouwingen in de buurt van Zouterwoude kiest u voor Hubèr Bouw. Hubèr Bouw is al sinds 1992 gespecialiseerd in verbouwingswerkzaamheden en heeft door de jaren heen veel verbouwingen in de buurt van Zouterwoude vakkundig uitgevoerd. Wij zijn er op gericht om in zo’n kort mogelijk tijd een kwalitatief goed product af te leveren. Hierbij kunt u denken aan een verbouwing in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Maar ook een totale aanbouw of serre. Wij zijn een dynamisch bouwbedrijf en staat voor u klaar voor zowel kleine als grote verbouwingen in de buurt van Zouterwoude. Wij hebben door de jaren heen een brede vaste klantenkring opgebouwd. Hieruit blijkt dat onze klanten tevreden zijn over de samenwerking.

Verbouwen en onderhouden in de regio Zouterwoude

Verbouwen en onderhouden zijn twee belangrijke onderdelen van Hubèr Bouw. Of het nu gaat om het onderhouden van een bedrijfsgebouw of het uitvoeren van verbouwingen in uw woning in de buurt van Zouterwoude, bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk en klein bedrijf dat klaar staat voor verbouw en onderhoudswerkzaamheden. Behalve buitentimmerwerk verrichten wij ook veelal verbouwingen in huizen in de buurt van Zouterwoude zoals:

  • Badkamer
  • Tegelwerk
  • Binnen timmerwerk
  • Toilet
  • Aanbouw

Ook voor totaal verbouwingen in de buurt van Zouterwoude kunt u bij ons terecht. Wij werken met diverse onderaannemers zodat wij u altijd een totaalpakket aan kunnen bieden.

Badkamers verbouwen in Zouterwoude en omgeving

Een badkamer is een van de belangrijkste kamers binnen uw huis. Daarom is het van groot belang dat deze naar uw eigen wensen en eisen wordt gemonteerd. Het ervaren team van Hubèr Bouw heeft al vele verbouwingen van badkamers in de buurt van Zouterwoude gerealiseerd. Wij bieden u de mogelijkheid om dit naar eigen wens te plaatsen. Wij maken van uw dromen werkelijkheid.

Eindeloze mogelijkheden op het gebied van verbouwen bij u in Zouterwoude

Wilt u uw woning moderne, groter, lichter of praktischer maker? De mogelijkheden in verbouwingen in de buurt van Zouterwoude zijn eindeloos. Heeft u al plannen voor een verbouwing? Neem dan contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u langs en denken met uw verbouw plannen mee. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Na een oriënterend gesprek werken wij deze uit in de plan van aanpak op maat.Meer informatie over verbouwingen in de buurt van Zouterwoude? Bekijk dan gerust onze site.

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Verbouwingen bij u in Zouterwoude geheel naar uw wens uitgevoerd
Laat uw reactie achter