Huiber-bouw-slide4

TIMMERWERKEN EN VERBOUWINGEN

Hét adres voor alle bouw, verbouw en timmerwerkzaamheden!

Huiber-bouw-slide1

GLAS IN LOOD

Hubèr Glas-in-lood is een ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van glas-in-lood

Huiber-bouw-slide4

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij verzorgen alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zowel bitumineuse, zinken en dakpannen.

Huiber-bouw-slide5

BADKAMER EN TOILET

Wij verbouwen uw badkamer en toilet met door u of door ons geleverd sanitair en tegels.

Verbouwingen

Verbouwingen uit laten voeren voor scherpe tarieven?

Uw woning aan laten passen aan uw huidige wensen? Gezinsuitbreiding? Wilt u niet verhuizen? Door verbouwingen te laten realiseren door het team van Hubèr Bouw zorgen wij ervoor dat uw woning weer helemaal bij uw wensen past. Door de jaren heen kan het namelijk voorkomen dat uw gezin, wensen of leven veranderen.

Laat al uw woondromen uitkomen en de verbouwing verzorgen door Hubèr Bouw

Droomt u van een nieuwe badkamer? Wilt u graag glas in lood ramen? Laat deze verbouwingen dan door ons uitvoeren. Hubèr Bouw beschikt over een team ervaren vakmensen die uw bouwplannen waar maken. Zij werken volgens moderne technieken, hoogwaardige materiaal en houden rekening met de geldende wet- en regelgeving.

Verbouwingen voor bedrijven en particulieren

Verbouwen en onderhouden zijn twee belangrijke onderdelen van Hubèr Bouw. Of het nu gaat om het onderhouden van een bedrijfsgebouw of het uitvoeren van verbouwingen in uw woning, wij voeren dit uit. In de afgelopen jaren hebben wij al vele verbouwingen met succes mogen realiseren. Meer informatie over de mogelijkheden? De prijzen voor uw bouwplannen bespreken? Neem vrijblijvend contact op. Wij maken een offerte voor verbouwingen op maat. Hubèr heeft de afgelopen jaren mooie projecten afgerond tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. Op de website kunt u foto's bekijken van het werk. Heeft u ook interesse in glas-in-lood of moet uw bestaande glas-in-lood vervangen worden? Neem vrijblijvend contact met Hubèr op voor informatie, advies etc.

Maak a.u.b. uw keuze:

Hubèr bouw & installatie logo
Hubèr bouw & installatie
Verbouwingen uit laten voeren voor scherpe tarieven?